Întrebări frecvente

1. Ma costa consultanta si realizarea proiectului?

Consultanta este gratuita. Masuratorile si proiectul se realizeaza contra unei taxe de 100 euro. Daca proiectul este executat la QMOBILI valoarea taxei se va scadea in valoarea contractului.

2. In ce consta realizarea unui proiect?

Pe baza dorintelor dvs., a spatiului si a accesoriilor ce le doriti integrate in mobilier realizam o schita tehnica a mobilierului si o simulare 3D ce va ilustra foarte realist asa cum va arata mobilierul la final. Privind proiectul dvs.veti decide daca mai trebuiesc facute eventuale modificari, urmand ca noi sa-l executam intocmai.

3. Cum se calculeaza pretul pentru mobila la comanda?

Acesta variaza in functie de mobila dorita, complexitate, accesorii, etc. La cerere vi se poate prezenta un deviz amanuntit cu preturile materialelor (doar dupa semnarea contractului).

4. Daca comand mobila din oferta de pe site o primesc imediat?

Modelele prezentate pe site nu sunt pe stoc. Acestea se realizeaza tot la comanda, avantajul fiind ca dimensiunile acestora pot fi modificate pentru a se potrivi cat mai bine locului pentru care sunt destinate. 

5. Cum platesc?

La semnarea contractului se achita un avans de 50% din valoarea totala, iar diferenta la final, atunci cand receptionati mobilierul.

6. In cat timp va fi gata mobilierul?

Termenul de livrare variaza intre 14 si 30 zile lucratoare, in functie de complexitate si sezon.

7. In pret este inclus transportul si montajul mobilierului?

Montajul este gratuit iar livrarea este gratuita numai pe raza orasului Iasi. In afara orasului livrarea se face contra cost. Tariful perceput pentru livrarea in afara orasului Iasi, este de 2.5 ron/km fara tva. Acesta se calculeaza pe distantele dus-intors de la sediu QMOBILI pana la domiciliul clientului.

8. Beneficiez de garantie?

Da, garantia oferita este de minim 1 an de zile.