Servicii

Home Design Service

Designerii noștri vor colabora cu dumneavoastră pentru a dezvolta un interior primitor pentru propria locuință, astfel încât obiectele de mobilier create ulterior să se integreze perfect. Vom studia împreună stilurile de design ce se pliază dorințelor tale și vom reuși să transformăm casa dumneavoasră de vis în realitate.

Consiliere

Oferim clientilor servicii profesionale cu privire la solutii de amenajare ale spatiului locuibil. Designerii nostri ofera consultanta si conceptie de mobilier in concordanta cu solicitarile si preferintele dv, pentru proiecte de amenajare interioara a spatiilor de locuit (casa si hotel) sau a spatiilor de birouri.

Contractare

Va vor oferi nu doar consilierea necesara amenajarii locuintei dumneavoastra ci si bugetarea investitiei dumneavoastra, astfel încât dorintele dumneavoastra sa prinda contur la un pret cat mai bun. De asemenea va vom explicata modul de intrebuintare si functionare a produselor cumpărate, termenele de executie, livrare si montaj.

Proiectare

Livrare

Montaj

Garantie

La QMOBILI toate produsele de mobilier benefiaza de garantie. Garantam impotriva oricarui defect deviat dintr-un viciu de fabricatie, pentru ca tu sa fii relaxat tot timpul.